We zijn met de peutergroep/kinderopvang in de grote bus naar de lammetjes geweest (een echt schoolreisje). Dat was best even spannend in zo’n grote bus. We hadden er mooi weer bij en we hebben op het Hijkerveld een mooie wandeling gemaakt. Het samen picknicken en het bewonderen van de lammetjes vonden de kinderen erg leuk. Het was mooi om te zien hoe de hond alle schapen bij elkaar hield.

nieuws  maart 2019

Vandaag gaan we met de peutergroep en kinderopvang met een grote bus naar de lammetjes! Al een echt schoolreisje, spannend maar wel heel erg leuk! We hebben er zin in. Met de peuteropvang en kinderopvang hebben we het Puk thema Hatsjoe! afgesloten. Wat hebben we een plezier gehad en veel geleerd over de dokter en ziek zijn. Wij hebben leuke boekjes erover gelezen, onze neuzen leren snuiten, ziekenhuisbedjes voor onze knuffels/poppen gemaakt, leuke liedjes gezongen en nog veel meer.
En natuurlijk hebben we veel in ons ziekenhuis gespeeld. Alle juffen en kinderen zijn allemaal wel een keer beter gemaakt.

Pleisters plakken, verbandjes leggen en prikjes geven ect. Ook op de BSO vonden ze het ziekenhuis erg leuk en zo hadden we op een middag dan ook allemaal kinderen in verband.

Nu zijn we begonnen met het thema: Lente en Pasen. De eerste knutselwerkjes hangen alweer en de groepen zijn in paas- en lentesfeer gebracht.  De kinderen zijn lekker veel buiten! Met de BSO-kinderen doen we veel spelletjes zoals, butverstoppertje en natuurlijk voetballen.