Sponsorloop

Op 18 april organiseren wij een sponsorloop. Het geld van de sponsorloop willen we gebruiken voor het inrichten van het schoolplein.  We roepen alle leerlingen en ouders op om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen, zodat we verder kunnen met het inrichten van een groener en uitdagender schoolplein.

Op zoek naar gulle sponsors

Uw kind krijgt een sponsorloopkaart mee naar huis. Hierop noteert uw kind alle sponsoren die de prestatie van uw kind steunen. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden blijken vaak zeer enthousiaste sponsors te zijn. U kunt uw kind ook helpen door van te voren een e-mail te sturen aan familie of vrienden om de actie alvast aan te kondigen.

Inleveren ingevulde sponsorloopkaart

Het zou geweldig zijn als uw kind zoveel mogelijk sponsors vindt die bereid zijn om geld te geven voor elk rondje dat uw kind loopt tijdens de sponsorloop. Ze kunnen natuurlijk ook een vast bedrag afspreken. Wij ontvangen de ingevulde sponsorloopkaarten graag weer terug voor vrijdag 12 april 2019.  Na de sponsorloop nemen de kinderen hun sponsorloopkaart mee naar huis en halen het geld op bij de sponsoren.

We nodigen u en alle andere sponsors uit om uw kind tijdens de sponsorloop op donderdag 18 april om 8.30 uur aan te moedigen. Dan kunt u vol trots kijken hoe uw kind natuurlijk veel meer rondjes loopt dan verwacht!  De kinderen lopen 20 minuten.

bijlage: Sponsorloop IKC Harm Smeenge

Heel Harm Smeenge bakt!!

U kunt op donderdag 18 april meedoen met de taartenbakwedstrijd ‘Heel Harm Smeenge bakt’.
U kunt uw taart ’s morgens tot 8.30 uur bij ons inleveren.  Een deskundige jury beoordeelt de taarten op smaak en uiterlijk. Er zijn een mooie prijzen te winnen!

’s Middags worden alle taarten per punt verkocht op de vrijmarkt. De opbrengst gaat naar het realiseren van een groener schoolplein.

Opgeven kan tot vrijdag 12 april 2019 bij de leerkracht.

Vrijmarkt

Donderdag 18 april organiseert IKC Harm Smeenge van 13.00 uur tot 14.00 uur. ook een grote vrijmarkt. Kinderen verkopen zelf hun meegebrachte spullen. Er is een Rad van Fortuin en we vragen u om prijsjes mee te nemen voor dit spel. Deze prijsjes kunnen kinderen tot 12 april inleveren bij de leerkracht. De taarten van Heel Harm Smeenge Bakt  worden die middag per punt verkocht.

Als u ook een plekje op de vrijmarkt wilt inrichten dan kunt u dit aan ons doorgeven via: info.harmsmeengeschool@kitsprimair.nl

De leerlingen kunnen zich aanmelden op de intekenlijst in de klas en een euro aan de leerkracht betalen. Graag ook voor 12 april.
Het stageld voor een plekje op de vrijmarkt bedraagt:

• 1 euro voor de kinderen
  • 5 euro voor volwassenen.

De opbrengst gaat naar ons schoolplein.

Kortom, u moet daar bij zijn. Veel gezelligheid, veel te koop en dat alles voor een goed doel!

Bijlage: Poster juffendag_2019